A fost lansata The Wellbeing HUB

Standard
1.4
“După 2020, corporațiile fie vor fi umane, fie vor înceta să existe cu totul. Obiectivul nostru este să fim contributori la construcția de medii organizaționale prin care companiile vor îmbrățișa ideea că în spatele angajaților se află oameni. Organizațiile trebuie să înceapă să se ridice la înălțimea afirmației: Ne pasă de oameni! Nu este nevoie să-și schimbe prioritatea, aceea de a face profit, doar să adauge una nouă: redefinirea climatului intern, pentru a putea deveni mai uman. Este timpul ca acestea să-și umanizeze businessul și să creeze contexte la care oamenii vor să ia parte! Burnout, spillover, nevoia de schimbare, moduri diferite de a face lucrurile, conflicte între valori, confuzia culturală, comportamentele noi, cu greu predictibile, ale noilor generații, motivația fluctuantă sau competitivitatea excesivă – sunt, pentru toate corporațiile ce au Profitul ca singura fibră de identitate, semne că își trăiesc criza vârstei mijlocii!”, explică Dan Dițoiu, fondatorul The Wellbeing HUB, prima platformă din România dedicată calității vieții angajaților.Ce l-a determinat să gândească o strategie necesară pentru a pune în practică aceste obiective? Simplu! Experiența ultimilor 15 ani în Resurse Umane într-o bancă de top și expertiza dezvoltării și implementării, timp de 6 ani, a celui mai amplu program de wellbeing din piața corporațiilor din România.

The Wellbeing Hub, prima platformă completă de wellbeing din România, lansată astăzi, oferă soluții bazate pe cercetări științificece ajută organizațiile să devină mai conștiente și mai implicate în starea de bine a angajaților, iar angajații, mai conștienți și dornici să participe activ la programe de echilibrare individuală. Ai acces la un ecosistem ce reunește, sub emblema unui centru de expertiză integrată, mai mult de 30 de specialiști și peste 100 de programe dedicate sănătății fizice și psiho-emoționale a angajaților și familiilor acestora.

În premieră pentru piața locală, platforma aduce o bibliotecă de programe segmentate pe cele două categorii de generații care vor compune, în următorii 5 ani, mai mult de 75% din forța actuală de muncă: Generația X și Millennials. Compania care a dezvoltat platforma este prezentă cu birouri în București, Cluj și Râmnicu Vâlcea.

Programele sunt accesibile în proporție de 40% în formatul atelierelor experiențiale și 60% printr-o platformă online, securizată la standard de telemedicină.

The Wellbeing Hub este un marketplace B2B dar și B2C, de unde pot fi accesate peste 100 de programe, al căror număr este constant în creștere. Este un întreg ecosistem care acoperă complet nevoile de sănătate și echilibru organizațional, pe mai multe dimensiuni:

  • Prevenție, nutriție și sport – „Clinica Virtuală Wellbeing HUB” te pune în legătură cu medici cu specializări multiple: cardiologi, nutriționișți, dermatologi, endocrinologi, diabetologi, alergologi, kineto-terapeuți ș.a., care conduc campanii de prevenție și intervenție pentru sănătatea și echilibrul organizației tale. Acestea răspund preocupării de a identifica și dezvolta rutine noi în viața de zi cu zi, care să te ajute să-ți păstrezi corpul fizic în parametri biologici funcționali.
  • Învățare și autodezvoltare – „Camera de terapie online”- psiho-terapeuți, psihiatri sau specialișți în parenting sunt disponibili pentru ședințe individuale online sau în workshop-uri de grup, care să te ghideze într-un proces de auto-cunoaștere, pentru o mai bună gestionare a resurselor tale intelectuale, emoționale și spirituale. Poți deveni un părinte mai bun, înțelegi universul copilului tău și găsești rute de cooperare cu acesta.
  • Echilibrul viață personală-viață profesională – „Spill-over pozitiv”- programele implementate în spațiul organizațional sunt o sursă de revărsare pozitivă. Soluțiile pe care organizația le propune ca sprijin pentru preocupările de la job sau de acasă devin o sursă de bunăstare psihologică prin revărsarea pozitivă dinspre companie către angajat.

Platforma poate fi accesată și individual, prin testări online, ședințe individuale de psiho-terapie pentru întreaga familie, într-un mediu online securizat cu standarde de telemedicină.

Mai multe detalii la adresa: www.thewellbeinghub.net.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s